• U bent hier: Home
  •  / Timmerwerk

Timmerwerk:

Marco Bossers Verbouwingen - Timmerwerk Onze timmerlieden zijn stuk voor stuk vakmensen met ieder hun eigen specialiteiten.
Of het nu gaat om het afhangen van een deur, het aftimmeren van een zolder of het handmatig vervaardigen van uw droomkeuken, bijna alles is mogelijk.
Ook voor bijvoorbeeld het monteren van veiligheidsbeslag, het maken en plaatsen van trappen, traprenovatie, lambrisering bent u bij "Marco Bossers Verbouwingen" aan het juiste adres.

Marco Bossers Verbouwingen - Timmerwerk Wij van "Marco Bossers verbouwingen" denken graag met u mee, bespreken uw wensen en wijzen u op de mogelijkheden om het maximale uit uw woning te kunnen halen.

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan, zoals te lezen bij "Ontzorgen van A tot Z".

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook