• U bent hier: Home
  •  / Alle specialisten onder één dak

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden.
Denk hierbij aan onze;

Timmerlieden die van ruwbouw/betonbouw tot het plaatsen van dakkapellen of het uitvoeren van totale traprenovaties of vervaardigen van handgemaakt keukens.

Schilders die zowel projectmatig kunnen latexspuiten tot het netjes aflakken van kozijnen en deuren.

Tegelzetters of het nu gaat om het leggen van vloeren projectmatig of in een toiletruimte. Het betegelen van muren in een bedrijfskeuken of het plakken van natuursteen bij een openhaard.

Stucadoors die al het stucwerk aankunnen of het nu gaat om granollen, muren glad stucen of om schuurwerken of gipsornamenten.

Loodgieters voor het nieuw aanbrengen van cv installaties of om de kleine werkzaamheden voor het verleggen van de leidingen om een keuken of badkamer te plaatsen.

Architecten en Construteurs die alles in detail kunnen vastleggen, tekenen en berekenen voor elke verbouwing.

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Volg ons op Facebook