• U bent hier: Home
  •  / Schilder & Spuitwerk

Schilder & Spuitwerk:

Marco Bossers Verbouwingen - Schilder & Spuitwerk Bent u uitgekeken op de kleuren in uw huis of is het verfwerk aan vervanging toe, onze schilders zorgen keer op keer voor een verbluffend resultaat.
Of het nu gaat om lakwerk of latex, "Marco Bossers Verbouwingen" is van alle markten thuis als het gaat om vakkundig schilder en sauswerk.
Zo is het mogelijk om de buitenkant van uw woning te laten schilderen, maar ook het lakspuiten van binnenwerk zoals deuren en kozijnen behoord tot onze specialiteiten.
Tevens kunnen wij uw wanden en plafonds sausen, danwel latexspuiten.

Marco Bossers Verbouwingen - Schilder & Spuitwerk Wellicht wilt u graag uw wanden of plafond laten spuiten, maar laat de ondergrond dat niet toe.
Onze stucadoors maken graag het geheel weer spiegelglad en klaar om te spuiten.

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan, zoals te lezen bij "Ontzorgen van A tot Z".

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook