• U bent hier: Home
  •  / Ontzorgen van A tot Z

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen en mogelijkheden bij ons neerlegt wij het vanaf dat moment allemaal in handen nemen en u zich geen zorgen hoeft te maken over deze zaken.

Als het om luxe gaat zorgen wij voor bijvoorbeeld voor een nooddouche bij een badkamerverbouwing zodat u tijdens de verbouwing de douche niet hoeft te missen en is het mogelijk om door ons uw meubilair te laten verplaatsen, danwel te laten opslaan zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.Wanneer de oplevering heeft plaatsgevonden en alles naar wens is, wordt alles weer netjes op z’n plek teruggezet.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij onder "ontzorgen" verstaan.

Wij gaan ver, heel ver als het om kwaliteit, klanttevredenheid en service gaat.

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook