• U bent hier: Home
  •  / Dakkapellen

Dakkapellen:

Marco Bossers Verbouwingen -  Dakkapellen Wilt u ook zo graag een zolder met meer licht, ruimte en wellicht meer kamers creeren?
Een dakkapel biedt u al deze mogelijkheden.Een fijne bijkomstigheid is dat uw woning na het plaatsen van een dakkapel direct in waarde is gestegen.
"Marco Bossers Verbouwingen" plaatst zowel Prefab als traditionele dakkapellen, wij bespreken graag met u uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden.
Tevens is het mogelijk om uw zolder door "Marco Bossers Verbouwingen" te laten afbouwen, te denken aan het plaatsen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren, verlichting, etc.
Marco Bossers Verbouwingen -  Dakkapellen
"Marco Bossers Verbouwingen" uw gehele verbouwing van A tot Z voor u geregelt en gerealiseerd naar uw wensen.
"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan, zoals te lezen bij "Ontzorgen van A tot Z".

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook