• U bent hier: Home
  •  / Collectief Verbouwenn

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen nog aantrekkelijkere prijzen, dat kan met "Collectief verbouwen".

U wilt bijvoorbeeld een dakkapel, uitbouw of een nieuwe badkamer en heeft buren of vrienden die een soortgelijke verbouwing willen laten doen, laat het ons weten, bij grotere inkoop dalen onze inkoopprijzen en dus Uw kosten.

Op deze manier hebben wij al vele dakkapellen en badkamers tegen nog gunstige prijzen gerealiseerd, zelfs bij mensen die elkaar niet eens kenden, maar bijvoorbeeld doordat ze in hun wijk-Facebook een oproep hadden geplaatst of simpelweg een keurige brief bij hun mede wijkbewoners door de brievenbus hadden gedaan.

"Marco Bossers Verbouwingen" denkt graag met de klant mee, ook als het gaat om nog lagere verbouwingskosten.

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook