• U bent hier: Home
  •  / Badkamers

Badkamers:

Marco Bossers Verbouwingen - Badkamers U ziet het al helemaal voor u. Een luxe badkamer waar u na een lange werkdag lekker kunt ontspannen. Maar waar moet u beginnen? Zoveel mogelijkheden en diversiteit in tegels en sanitair. Op onze website vind u vele voorbeelden van badkamers waar u wellicht inspiratie uit op kan doen.

Een bezoek aan diverse Sanitair & Tegelzaken is ook altijd aan te raden. Laat gerust een vrijblijvende offerte opmaken, wij zien de offerte’s graag tegemoet.

In de meeste gevallen kan "Marco Bossers Verbouwingen" namelijk hetzelfde Sanitair & Tegels leveren tegen aanzienlijk lagere prijzen, ook de montage door "Marco Bossers Verbouwingen" is meestal aanzienlijk voordeliger dan bij de meeste Badkamerzaken.
Uiteraard met dezelfde zo niet betere kwaliteit, service en garantie.
Een greep uit de merken sanitair die wij kunnen leveren zijn;
Villeroy & Boch, Grohe, Duravit, Spinx, Sealskin en nog meer.

Marco Bossers Verbouwingen - Badkamers Wij van "Marco Bossers Verbouwingen" denken graag met u mee, bespreken uw wensen en wijzen u op de mogelijkheden om het maximale uit uw nieuwe badkamer te kunnen halen.
Als wij het hebben over badkamers, denk dan aan de volgende mogelijkheden;
Bad(en), Toilet, Douche, Inloop Douche, Badmeubel, Whirlpool, Stoomcabine, Spiegel, Wastafel, Kranen, Radiatoren en Sauna.

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan, zoals te lezen bij "Ontzorgen van A tot Z"..

Ontzorgen van A tot Z

"Marco Bossers Verbouwingen" heeft kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben op bouwtechnisch vlak diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo regelen wij alles wat te maken heeft met de benodigde vergunningen, verzorgen wij constructieberekeningen en ook hebben wij de mogelijkheden om bouwtekeningen te maken.Dit betekend voor u dat zodra u de wensen....

Collectief Verbouwen

"Collectief verbouwen" is een unieke manier om tegen lagere kosten dezelfde verbouwing tot stand te laten komen.

Regelmatig komt het voor dat "Marco Bossers Verbouwingen" tijdens een verbouwing bij de klant van buren, familie of vrienden de vraag krijgt om ook voor hen een offerte te maken voor een verbouwing, uiteraard doen wij dit graag, maar zou het niet fantastisch zijn om uw verbouwing te laten uitvoeren tegen....

Alle specialisten onder één dak

"Marco Bossers Verbouwingen" werkt nauw samen met alleen de beste vakmensen.

Hierdoor kunnen wij bijna elke verbouwing realiseren, van aanvraag van de benodigde vergunningen tot de daadwerkelijke realisatie van het project.
Zo kunnen wij met onze grote diversiteit aan specialisten een groot scala aan werkzaamheden aanbieden. Denk hierbij aan onze;....

Volg ons op Facebook